Image
Назив: Pravosmukalka ST Carisma
Шифра: 832
Бренд: .
Гаранција: 12 месеци
Залиха: Zaliha


Цена: 2,990 Ден


Нарачка:
Додади во Кошничка
 

ST Carisma
• Superior technology
• Правосмукалка со водена филтрација
• 2300W
• телескопска цевка
• водено чистење капацитет 12Л
• Проток на воздух 45л/сек
• Вшмукувачка моќ 2000 мм H2О
• Црно Зелена боја