Image
Назив: Friteza ST DF-8550XW
Шифра: 194
Бренд: .
Гаранција: 12 месеци
Залиха: Zaliha


Цена: 1,990 Ден


Нарачка:
Додади во Кошничка
 

ST DF-8501HW
• Superior Technology
• Фритеза
• Бела боја
• 1800W
• Капацитет 2.5 литри
• Тајмер 30 минути
• Термостат
• Избор на температура на готвење
• Двоен филтер
• Нелеплива површина
• Безбедносен механизам со кој капакот се отвара автоматски со притискање на копче